GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Hasan Aslan İlkokulu

UZAKTAN YAKINDAN EĞİTİME BAŞLIYORUM

UZAKTAN YAKINDAN EĞİTİME BAŞLIYORUM/I'm starting to learn from a distance and closely

Proje hakkında

Teknolojinin artık eğitimin mecburi bir parçası haline gelen çağımızda teknolojiyi eğitimin tüm aşamalarında kullanır hale geldik.Covid-19 salgınıyla tüm dünya artık uzaktan eğitim konusunda da gelişti ve yeni web2 araçları ile tüm öğretmenler sürece dahil oldu.Öyle ki salgın bitse dahi şüphesiz uzaktan eğitimin verdiği zaman ve mekan kolaylığını kullanmaya devam edeceğiz.Seyreltilmiş eğitim modelinde hem yakından yani yüz yüze hem uzaktan eğitim vermeye devam ederken bunu paydaşlarımızla birlikte öğrencilerimize faydalı olacak şekilde kullanmak ve gelişmek,geliştirmek için bu projeyi başlatmaktan mutluluk duyuyoruz.

HEDEFLER

Bu proje ile öğrenciler yüz yüze eğitimin içerisinde kullanılacak web2 araçları ile zamandan,uzaktan eğitim ile de hem zamandan hem mekandan kar ederek eğitime daha ulaşabilir hale gelecekler.
Kendileri de öğrenme sürecine aktif dahil olup kullanacakları web2 araçları ile geliştirdikleri içerikleri paylaşabilecekler.

26-01-202126-01-2021

Yayın: 26.01.2021 - Güncelleme: 26.01.2021 13:58 - Görüntülenme: 119